Terug

Onze nieuwe campagne: Move

QGROUP
14/9/2023
5
min

In een wereld die voortdurend evolueert, is stilstaan geen optie. Dit geldt voor zowel professionals als organisaties. Wij begrijpen dit als geen ander en daarom hebben we de campagne, ‘Move’ gelanceerd. Deze blog vertelt je alles over de campagne, inclusief de bijbehorende video. Daarnaast delen we details over de veranderingen op onze website, nieuwe diensten en labels.

Waarom Move?

Move symboliseert de kracht van beweging als de sleutel tot groei en innovatie. Wij zijn ervan overtuigd dat groei mogelijk is op verschillende niveaus: persoonlijk, professioneel en voor organisaties als geheel. De campagne weerspiegelt wie we zijn als team en ons geloof in collectieve vooruitgang. Of je nu streeft naar persoonlijke ontwikkeling, een carrièreboost wilt of als organisatie duurzame groei voor ogen hebt, wij zetten jouw ambities in beweging.  

Bij elke stap die we zetten, resoneert het woord ‘Move’ met ons. Het herinnert ons aan de stappen naar groei, naar het aantrekken van talent, en naar continue leren. Van ‘Move to Grow’ tot ‘Move to Learn’, elk aspect van onze campagne heeft een unieke 'Move' die past bij de doelstelling die we willen bereiken. Het is onze manier om elke ambitie te verbinden met een duidelijke actie en richting.

Move towards your ambitions

Onze nieuwe campagne komt tot leven met een krachtige video, waarin onze eigen collega’s de hoofdrol spelen. In de video zie je veel sport terug. We hebben geprobeerd om onze kernwaarden te vertalen naar beeld: samenwerking, sportiviteit, snel en persoonlijk. En weet je wat het leuke is, we hebben het allemaal in-house gecreëerd!

De video benadrukt onze overtuiging dat groei een persoonlijke reis is, met succes binnen handbereik voor iedereen met vastberadenheid. Hiermee laten we zien dat we jouw groei serieus nemen en klaarstaan om je naar succes te leiden. Move towards your ambitions.

Onze nieuwe website

De afgelopen maanden is er veel veranderd. Zo hebben wij onze diensten uitgebreid en bieden wij inmiddels zes oplossingen voor professionals en acht voor organisaties. Daarnaast introduceren we twee nieuwe labels: Faqtoring en Qompute, waarmee we professionals en opdrachtgevers nog beter bedienen.

De uitbreiding van onze diensten en labels heeft geleid tot de lancering van onze vernieuwde website. Zo hebben we nu een loopbaanadviesportaal, een overzicht met vacatures en kunnen organisaties hun openstaande vacature uploaden zodat we hen nog sneller kunnen helpen.  

De website is ontworpen om jou zo goed mogelijk te informeren over onze groeiende reeks diensten en verschillende mogelijkheden.

Nieuwe labels en diensten

Wij blijven innoveren en bewegen mee met de veranderende arbeidsmarkt. Om organisaties en professionals de beste service te bieden, hebben we ons aanbod uitgebreid. Hieronder introduceren we onze nieuwe labels en diensten.

Faqtoring: Ons nieuwe label voor versnelde betalingen. Via ons portaal kunnen freelancers en mkb-bedrijven hun openstaande facturen aan ons verkopen. Wij checken de kredietwaardigheid van debiteuren en nemen bij goedkeuring de facturen en potentiële risico's over. Zo krijg je binnen 24 uur het factuurbedrag op je rekening, wat je cashflow en liquiditeit bevordert

Qompute: Ons antwoord op alle IT-behoeften van organisaties. Qompute is gespecialiseerd in IT-support en detachering van IT-supportmedewerkers voor organisaties. Met ruim 20 jaar ervaring bieden ze snelle oplossingen voor diverse IT-vragen en uitdagingen, van hardware en software tot systemen en netwerken.

Diensten voor professionals

  • Fairshare: Een ideale combinatie van freelancen en detacheren. Het biedt professionals een vast maandelijks inkomen met variabele bonussen op basis van gewerkte uren.
  • Factoring: Met factoring bieden we freelancers de mogelijkheid om openstaande facturen direct uitbetaald te krijgen, wat zorgt voor een gezonde cashflow.

Dienstverleningen voor organisaties

  • Executive Search: Het werven en selecteren van bekwame en ervaren leidinggevende en executives om functies te vervullen op management- of directieniveau.
  • Factoring: Deze dienst biedt mkb-bedrijven de mogelijkheid om directe liquiditeit te verkrijgen, wat waardevol is om financiën te beheren
  • IT-support: Uitgebreide oplossingen voor alle IT-behoeften binnen organisaties. Van technische ondersteuning, zoals systeembeheer tot cybersecurity en strategisch advies.

Heb je vragen over onze nieuwe labels en diensten? Neem contact met ons op zodat we zo snel mogelijk antwoord kunnen geven op je vraag.  

Move with us

Klaar om in beweging te komen en te groeien? Loop rustig door onze vernieuwde website en ontdek de mogelijkheden die we bieden. Of je nu een professional bent die streeft naar persoonlijke ontwikkeling of een organisatie die duurzame vooruitgang zoekt. Samen zetten we stappen richting succes.

Behoefte aan vaste of tijdelijke ondersteuning? Plaats een vacature. Zoek je een nieuwe baan of opdracht? Bekijk onze vacatures.

Heb je vragen?

Meer insights en cases