Werken bij de leukste opdrachtgevers

Wij begrijpen dat het uitdagend kan zijn om een passende opdracht of leuke baan te vinden. Dit kan leiden tot stilstand in je professionele ontwikkeling en gemiste kansen.
Daarom vinden we uitdagingen in diverse branches bij organisaties binnen ons netwerk van meer dan 100 opdrachtgevers. Groei en benut je expertise in een stimulerende omgeving.

Wij werken samen met toonaangevende organisaties

Door geschikte professionals met passende bedrijven in contact te brengen, ontstaat de perfecte fundering om te groeien.
100
+
Opdrachtgevers
112
.000
+
Professionals
1800
+
Plaatsingen

De weg naar jouw
droomcarrière

Het opbouwen van je droomcarrière kan lastig zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen te werken met verschillende opdrachtgevers. Organisaties met een goede reputatie vanwege hun prestaties en succes.
Werk in een inspirerende omgeving waarin jij kan groeien en jouw talent wordt gewaardeerd. Grijp deze kans om een indrukwekkend netwerk op te bouwen en geef je carrière de boost die het verdient.
Bekijk vacatures
“Met 5 jaar ervaring als IT-recruiter ben ik gespecialiseerd in het vinden, screenen en plaatsen van toptalent voor organisaties. Sterke communicatie en relaties bouwen zijn essentieel. Daarom streef ik ernaar vertrouwen te creëren bij zowel professionals als organisaties"
Frank Oudshoorn
Managing Consultant
PLAN AFSPRAAK IN