Jouw IT-partner in passie en prestatie

Qompute staat bekend als ons label met een sterke IT-passie. Onze focus ligt op IT-ondersteuning en detachering. We zijn jong en flexibel, waardoor we snel schakelen en inspelen op jouw behoeften. Met meer dan 20 jaar ervaring in IT-support en -beheer, zijn we altijd in staat om met vertrouwen en expertise te handelen.

Voorlopen in technologie met
IT-support

Technologie wordt steeds geavanceerder en om succesvol te zijn op de arbeidsmarkt is het cruciaal om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen. De behoefte aan ondersteuning bij implementatie en het testen van nieuwe programma’s of systemen is hierdoor gestegen. Om aan deze vraag te voldoen, is Qompute opgericht.

Onze missie is het leveren van hoogwaardige IT-support, met een focus op medewerkerswelzijn. Als onderdeel van QGROUP geloven we in de kracht van samenwerking. We detacheren betrouwbare IT-professionals in support en beheer aan onze klanten.
NEEM CONTACT OP

Het dienstenaanbod van Qompute

IT-support
Direct technische hulp en oplossingen voor IT-uitdagingen, zoals systeembeheer, software- en hardwareproblemen. Wij zorgen ervoor dat systemen efficiënt draaien, zodat jij kan focussen op je kernactiviteiten.
Detachering
Wij detacheren IT-supportmedewerkers bij organisaties met detacheringsopdrachten in de IT-sector. Of het nu gaat om software- of hardwareproblemen, netwerkconfiguraties of algemene IT-vragen, wij helpen.

Move with Qompute

Wij detacheren IT-supportmedewerkers die helpen bij een succesvolle implementatie van programma’s en systemen. Daarom zijn we continu op zoek naar IT-support specialisten om ons team te versterken. Interesse?Solliciteer direct!
JOIN THE TEAM