Disclaimer

Algemeen  

De informatie op deze website is zorgvuldig samengesteld. Hoewel we er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de informatie accuraat en actueel is, kunnen we geen garanties geven over de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op deze website. Wij zijn daarom niet aansprakelijk voor eventuele fouten en er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze informatie. Op onze diensten en de inhoud van deze tekst is het Nederlandse recht van toepassing.  

 

Externe links  

 Deze website kan links bevatten naar externe websites of bronnen van derden. Wij zijn niet verantwoordelijk/aansprakelijk voor de inhoud, beschikbaarheid, nauwkeurigheid of andere aspecten van deze externe websites of bronnen. Het gebruik van deze links is op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door het gebruik ervan.

 

Aansprakelijkheid  

 Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van onze website. Onder schade wordt onder andere verstaan:directe, indirecte, incidentele, gevolg, en speciale schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website. Dit omvat onder andere mogelijke verliezen in winst, onderbreking van bedrijfsactiviteiten en verlies van gegevens op gegevensdragers.

 

Copyright 

 Alle inhoud op onze website, zoals teksten, afbeeldingen, logo’s, knoppen, geluiden en software, is ons eigendom en wordt beschermd door het auteursrecht volgens de Nederlandse en internationale wetgeving. Dit betekent dat alle inhoud op onze website (inclusief de samenstelling, inhoud en structuur)auteursrechtelijk beschermd is. Het is niet toegestaan om de inhoud van onze website te kopiëren, verspreiden of openbaar te maken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

 

Wijzigingen  

 Wij kunnen op elk moment en naar eigeninzicht de inhoud van deze website en deze disclaimer wijzigen zonder je daarvan op de hoogte te stellen.