Fairshare

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar wil je niet vastzitten aan een traditioneel dienstverband of de onzekerheden van freelancen? Overweeg dan fairshare. Wij geloven in de balans tussen vrijheid en zekerheid, en bieden flexibiliteit met een vast maandelijks inkomen.
BEKIJK ONZE VACATURES

Balans tussen vrijheid en stabiliteit

Fairshare draait om de ideale balans tussen vrijheid en zekerheid. Professionals die hiervoor kiezen, ontvangen een vast inkomen, terwijl ze de voordelen ervaren van flexibel werken, diverse projecten en zelfstandigheid. Deze unieke combinatie tussen ondernemerschap en stabiliteit vormt de beste formule voor een waardevolle carrière.

Een bonus voor elk
gewerkt uur

Onze exclusieve bonusmodellen bieden jou de mogelijkheid om een vast maandelijks inkomen te verdienen met een bonus voor elk gewerkt uur. Met verhoudingen als 80/20, 70/30 en 60/40 heb je de kans om meer te verdienen dan een gemiddelde freelancer.
MEER OVER FAIRSHARE

Ons werving & selectie proces

1.

Stuur je cv naar ons toe en binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

2.

Een kennismakingsgesprek met een consultant om jouw behoeften en wensen te bespreken.

3.

De consultant stelt een introductiemail op met een samenvatting van je werkervaring, beschikbaarheid, salarisindicatie, etc.

4.

Wij gaan op zoek naar interim-opdrachten die bij je passen.

5.

De consultant stuurt de introductiemail naar de organisatie waar je wilt solliciteren.

6.

De consultant bereid je voor op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever.
Ervaringen
"Ik heb hele positieve ervaringen gehad met QGROUP. Ze hebben me snel en deskundig geholpen bij het vinden van een nieuwe en zeer uitdagende opdracht binnen het KYC-domein. Het team heeft een positieve indruk op me achtergelaten."
Rens van der Eng
Quality Assurance Analyst
17 MEI 2023

De voordelen van
fairshare

Zekerheid van een vast inkomen met de dynamiek en vrijheid van freelancen.
We hebben een op maat gemaakt model dat precies aansluit op jouw behoeften.
Wij zijn experts in Fairshare en staan klaar om jou te begeleiden en ondersteunen.

Lees onze FAQ voor meer informatie

Hoe verschilt Fairshare van detacherings- en freelanceconstructies?

Fairshare is een innovatieve benadering die de stabiliteit van een vaste baan verenigt met de flexibiliteit van freelancen. Je geniet van een gegarandeerd maandsalaris, maar ontvangt ook een aanvullende vergoeding gebaseerd op je bijdrage aan projecten. Bij detacheren word je voor een bepaalde periode door ons bij een bedrijf geplaatst, terwijl je als freelancer op zelfstandige basis met klanten contracten afsluit. Fairshare biedt een mooie balans tussen zekerheid en ondernemersvrijheid.

Kun je meer uitleggen over de Fairshare modellen zoals 80/20, 70/30 en 60/40?

Absoluut. Onze Fairshare modellen zijn ontworpen om helderheid te bieden in de inkomstenverdeling. Bij het 80/20 model ontvang je bijvoorbeeld 80% van de opbrengst van een project, terwijl de overige 20% naar onze organisatie gaat. Dit schuift respectievelijk naar 70/30 en 60/40, afhankelijk van het gekozen model. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en is er transparantie in onze samenwerking.

In welke branches is Fairshare vooral toepasbaar?

Fairshare is breed toepasbaar en zeer populair in sectoren zoals IT, financieel, marketing en compliance. Dankzij deze aanpak kunnen bedrijven profiteren van de expertise van professionals en de flexibiliteit die de Fairshare-constructie biedt.

Hoe kan ik via jullie dienstverlening nieuwe Fairshare opdrachten vinden?

We beschikken over een breed netwerk van opdrachtgevers en projecten, waardoor je continuïteit in je werkzaamheden kunt ervaren. Daarnaast juichen we het toe als je zelf interessante opdrachten tegenkomt en deze met ons deelt. Samen zorgen we ervoor dat je werkt aan de projecten die echt bij je passen en waar je energie van krijgt.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe uitdaging?
Laten we een kennismaking inplannen.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.