De alles-in-één-oplossing

Als ons tweede label is Q Backoffice de drijvende kracht achter onze HR-, finance- en operationsprocessen. Dit label is de motor die ons vooruit helpt door voortdurend nieuwe manieren te vinden om interne processen te verbeteren en versterken.

Onze partner in HR, finance en operations

Wij zijn een multidisciplinair label bestaande uit een team van experts op het gebied van HR-management, finance en operations. Onze toewijding aan kwaliteit, innovatie en samenwerking weerspiegelt de kernwaarden van QGROUP.

Als partner in het streven naar uitstekende prestaties op het gebied van HR, finance en operations, kijken we uit naar een toekomst vol groei, ontwikkeling en succes. Wij ondersteunen QGROUP bij het realiseren van hun visie en behalen van de organisatiedoelen.
BEKIJK WEBSITE

Hoe Q Backoffice
ons versterkt

Finance
Wij verzorgen de boekhouding, salarisadministratie, btw-aangiften en belastingzaken voor QGROUP.
Human Resources
Wij beheren de effectieve personeelsaanpak voor QGROUP met onboardings, HR-gesprekscyclussen en arbeidsvoorwaarden.
Operations
Wij zorgen voor een geoptimaliseerde operatie binnen QGROUP door voortdurende procesoptimalisatie.

Move with Q Backoffice

Wij zijn op zoek naar ambitieuze professionals die ons HR-, finance- en operationsteam willen versterken. Je wordt omringd door een hecht team van gelijkgestemde professionals, waar innovatie en samenwerking de kern vormen van ons succes. Geïnteresseerd? Solliciteer direct!
JOIN THE TEAM