Van het eerste contact tot een ondertekend contract

Net als het runnen van je eigen onderneming, is leadgeneratie een professionele sport. Wij helpen innovatieve B2B-bedrijven bij het opzetten van een compleet verkoop- en marketingproces. Van het eerste contact tot een ondertekend contract.

Jouw partner voor wereldwijde uitbreiding

Wij helpen innovatieve IT- en Tech-bedrijven bij het uitbreiden naar Europa, Azië en de VS. Een team heeft verschillende posities en selecteert de beste speler voor de juiste rol. Door iedereen vanuit zijn eigen kracht te laten spelen, win je samen de wedstrijd. En dat is precies wat wij doen.

Onze salesspecialisten hebben ervaring met het bedenken en uitvoeren van outbound sales en cold-calling campagnes. Wij adviseren jou over het beste verkoopproces en de inzet van diverse verkoop- en marketingkanalen. Ons team ondersteunt bij het vergroten van jouw internationale klantenportfolio. Bovendien werken we alleen met de beste spelers op de markt.
BEKIJK WEBSITE

Het dienstenaanbod van Sqales

Leadgeneratie
Jouw bedrijf laten groeien in Europa, Azië of de Verenigde Staten kan een uitdaging zijn. Ons team en uitgebreide netwerk helpen je nieuwe markten te betreden.
Dealmaking
Ons ervaren senior business development team zorgt voor de volledige verkoopcyclus. Van het creëren van nieuwe zakelijke kansen tot het ondertekenen van deals.

Move with Sqales

Als jij een passie hebt voor het genereren van leads en het sluiten van deals, is dit de plek voor jou. Wij gaan voor succesvolle resultaten en bieden een platform waar jij je salesvaardigheden kunt uitbreiden. Klaar om jouw salescarrière te versnellen? Solliciteer direct!
JOIN THE TEAM