Detachering

Detacheren biedt jou de kracht om organisaties in beweging te zetten en als detacheringsbureau nemen wij het initiatief om je hierbij te begeleiden. Word een expert in jouw vakgebied en profiteer van de vrijheid en flexibiliteit die detachering met zich meebrengt.
BEKIJK ONZE VACATURES

Vacatures voor
detachering

Werken als
gedetacheerde

Wij vinden detacheringsopdrachten die bij jouw expertise en ambities passen. Zo krijg je de kans om bij diverse organisaties te werken, wat afwisseling en groeikansen met zich meebrengt. Tegelijkertijd bieden we stabiliteit met een vast dienstverband, zodat jij kan focussen op het maken van impact.

Jij staat centraal

Kies voor ons als detacheringsbureau en ervaar een partner die verder gaat dan alleen het vinden van opdrachten. Jij staat centraal en hebt daarom één vast aanspreekpunt voor begeleiding en ondersteuning. Of het nu gaat om loopbaangroei, opdracht vragen of motivatie, wij staan voor je klaar.
WAT IS DETACHERING

Ons werving & selectie proces

1.

Stuur je cv naar ons toe en binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

2.

Een kennismakingsgesprek met een consultant om jouw behoeften en wensen te bespreken.

3.

Je komt bij ons in dienst, terwijl onze consultants op zoek gaan naar detacherings-opdrachten.

4.

Samen met de consultant ga je door de diverse detacherings- opdrachten en kies je het project dat het beste aansluit met jouw ambities.

5.

De consultant neemt contact op met de opdrachtgever om je voor te stellen.

6.

De consultant bereid je voor op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever.
Ervaringen
“Detacheren via QGROUP heeft mijn carrière een boost gegeven. De variëteit aan projecten en de flexibiliteit van detachering hielpen me mijn vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast heb ik waardevolle ervaring opgedaan bij diverse organisaties.”
Loes Blankenstein
Persoonlijk Assistent
26 JUNI 2023

De voordelen van
detachering bij QGROUP

Profiteer van afwisselende projecten terwijl je de zekerheid hebt van een vast inkomen.
Altijd nieuwe uitdagingen door naadloze overgang.
Aantrekkelijke secundaire voorwaarden zoals pensioen en reiskosten.

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat zijn de voordelen voor mij als professional om via jullie gedetacheerd te worden?

Er zijn diverse voordelen verbonden aan het werken als gedetacheerde professional via ons. Allereerst bieden we toegang tot een uitgebreid netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers, wat betekent dat je kunt kiezen uit verschillende kansen en industrieën. Bovendien werken we nauw samen met vooraanstaande organisaties, waardoor je betrokken raakt bij boeiende projecten en je professionele cv kunt versterken.

Daarnaast zorgen we voor een constante stroom van nieuwe opdrachten dankzij onze diverse klantenkring, wat betekent dat je voortdurend aan je professionele ontwikkeling kunt werken.

Is er ruimte voor professionele groei en ontwikkeling als ik als gedetacheerde werk bij een opdrachtgever?

Absoluut, bij ons is groei een van de belangrijkste doelen. Wanneer je als gedetacheerde jouw vaardigheden, toewijding en prestaties tijdens een opdracht toont, word je waardevol voor de opdrachtgever. Dit opent de deur naar nieuwe mogelijkheden, zoals het verkrijgen van meer verantwoordelijkheden of zelfs het overnemen van leidinggevende functies binnen het bedrijf.

Kan ik kiezen bij welke opdrachtgevers ik gedetacheerd wil worden?

Jouw wensen staan centraal bij de opdrachten die we selecteren. We streven ernaar om je te plaatsen bij opdrachtgevers die echt bij jou passen, zowel qua vaardigheden als cultuur. Hierdoor zorgen we voor een betere match en een meer bevredigende ervaring voor jou als professional.

Bieden jullie ook opleidings- of bijscholingsmogelijkheden tijdens mijn detachering?

We streven ernaar om aan jouw professionele ontwikkelingsbehoeften te voldoen. Of opleidings- en bijscholingsmogelijkheden beschikbaar zijn, hangt af van de specifieke opdracht. Onze consultants staan klaar om met jou in contact te treden en te bespreken hoe we kunnen bijdragen aan jouw groei en ontwikkeling tijdens je detachering.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe uitdaging?
Laten we een kennismaking inplannen.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.