Wij vinden wereldwijd
talent in de IT-sector

Wij specialiseren in het vinden van migranten in de IT-sector en regelen verblijfs- en werkvergunningen. Nederland heeft een uniek belastingvoordeel voor deze groep en wij gebruiken dit om jou te voorzien van de beste, internationale IT-professionals.

Het matchen van organisaties
met wereldwijd IT-talent

Qlick begon als recruitmentbureau voor internationaal talent en Nederlandse softwareleveranciers. Door de jaren heen zijn we trouw gebleven aan onze kracht: het matchen van ambitieuze IT’ers met organisaties.

Ons doel is om organisaties te voorzien van het beste (tijdelijke) personeel. Wij gaan zelfs een stap verder door de beste IT-professionals wereldwijd aan te trekken. Onze Talent Pool biedt hoogopgeleide IT-specialisten die klaarstaan om organisaties te versterken.
BEKIJK WEBSITE

Het dienstenaanbod
van Qlick

Uitzenden
Wij vinden uitdagende IT-opdrachten in Nederland en ondersteunen professionals met onze unieke Remote & Relocate aanpak.

Move with Qlick

Ben je op zoek naar een omgeving waarin groei en impact centraal staan? Dan ben je aan het juiste adres. Wij investeren in jouw ontwikkeling en bieden een stimulerende omgeving voor een succesvolle carrière. Interesse? Solliciteer direct!
JOIN THE TEAM