Uitzenden

Ontdek de verschillende mogelijkheden van uitzendwerk. Als uitzendbureau zijn wij de brug tussen uitzendkrachten en opdrachtgevers. Met een breed scala aan interim-opdrachten krijg jij de kans om je carrière in diverse vakgebieden te verkennen en ontwikkelen.  
BEKIJK ONZE VACATURES

Werken in diverse
vakgebieden

Uitzendkrachten ervaren de vrijheid en flexibiliteit om aan diverse interim-opdrachten te werken. Deze variatie bevordert professionele groei vergroot je netwerk en biedt waardevol inzicht in verschillende vakgebieden. Hierdoor krijg je de kans om te experimenteren en oriënteren, wat helpt bij het ontdekken van jouw talenten.

Professionele groei

Uitzenden opent de deur naar waardevolle ervaring in diverse bedrijfsculturen en projecten. Je leert belangrijke eigenschappen voor professionele groei, zoals flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Door deel te nemen aan verschillende projecten, verbreed je jouw expertise.
MEER OVER UITZENDEN

Ons werving & selectie proces

1.

Stuur je cv naar ons toe en binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

2.

Een kennismakingsgesprek met een consultant om jouw behoeften en wensen te bespreken.

3.

De consultant stelt een introductiemail op met een samenvatting van je werkervaring, beschikbaarheid, salarisindicatie, etc.

4.

Wij gaan op zoek naar interim-opdrachten die bij je passen.

5.

De consultant stuurt de introductiemail naar de organisatie waar je wilt solliciteren.

6.

De consultant bereid je voor op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever.
Ervaringen
“Mijn ervaring met QGROUP was heel positief. Ze ademen zowel professionaliteit als deskundigheid en combineren dit met vriendelijkheid en transparante communicatie. Ik zou ze zonder twijfel aanbevelen.”
Florin Plutaru
Solution Architect
26 JUNI 2023

De voordelen van
uitzenden bij QGROUP

Geniet van de balans tussen werk en privé met flexibele uitzendopdrachten.
Door onze connecties krijg je toegang tot unieke uitzendklussen.
Op maat gemaakte matches, want wij begrijpen jou.

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat onderscheidt het uitzendproces van detachering?

Wanneer je uitgezonden wordt, treed je in dienst middels een uitzendovereenkomst die eindigt zodra de opdracht stopt, zonder opzegtermijn voor beide partijen. Deze flexibele constructie is vooral geschikt voor opdrachten van kortere duur, die mogelijk verlengd kunnen worden. Bij detachering daarentegen, kom je voor een vastgestelde langere termijn bij ons in dienst en word je aan een organisatie 'uitgeleend' voor die periode.

Hoe zit het met ziekteverzuim voor een uitzendkracht?

Als uitzendkracht heb je, na een wachtdag, recht op een doorbetaling van een deel van je loon wanneer je ziek wordt. Het exacte percentage en de lengte van deze doorbetaling zijn afhankelijk van diverse factoren, waaronder de cao en de duur van je dienstverband.

Hoe garanderen jullie dat ik een passende uitzendopdracht vind?

Onze specialisten investeren tijd in het leren kennen van jouw vaardigheden, ervaring en ambities. Gecombineerd met ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, streven we ernaar om uitzendopdrachten te vinden die naadloos aansluiten bij jouw profiel en wensen.

Wat is de gemiddelde duur van een uitzendopdracht via jullie dienstverlening?

De duur van een uitzendopdracht kan variëren, afhankelijk van de behoeften van de opdrachtgever. Dit kan variëren van enkele weken tot enkele maanden, met de mogelijkheid van verlenging bij een positieve samenwerking.

Met welke soorten opdrachtgevers werken jullie samen voor uitzendopdrachten?

We zijn trots op ons brede en gevarieerde netwerk van opdrachtgevers, variërend van start-ups tot gevestigde multinationals, in sectoren zoals IT, finance, marketing, en vele anderen. Onze diversiteit in opdrachtgevers stelt ons in staat om een breed scala aan uitzendopdrachten aan te bieden die passen bij verschillende professionele achtergronden en vaardigheden.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe uitdaging?
Laten we een kennismaking inplannen.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.