Freelance

Ben jij een gedreven professional op zoek naar zzp-opdrachten? Wij vinden unieke uitdagingen die je expertise optimaal benutten. Ons uitgebreide netwerkvan 100+ opdrachtgevers bied interessante projecten die passen bij jouw ambities en vaardigheden.
BEKIJK ONZE VACATURES

Freelance
vacatures

Boost je freelancecarrière

Wij begrijpen de unieke behoeften van zzp'ers en streven ernaar om jouw freelance-ervaring te optimaliseren. Met ons uitgebreide netwerk van 100+ opdrachtgevers bieden we diverse en uitdagende zzp-opdrachten die jouw expertise en interesses weerspiegelen.

Administratieve
ondersteuning

Als freelancer krijg je toegang tot een breed scala aan zzp-opdrachten die aansluiten bij jouw ambities. Daarnaast zorgt onze administratieve ondersteuning ervoor dat jij kan focussen op waar je goed in bent. Het leveren van kwalitatieve diensten en het uitblinken in je vakgebied.
WAT IS FREELANCE

Ons werving & selectie proces

1.

Stuur je cv naar ons toe en binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

2.

Een kennismakingsgesprek met een consultant om jouw behoeften en wensen te bespreken.

3.

De consultant stelt een introductiemail op met een samenvatting van je werkervaring, beschikbaarheid, salarisindicatie, etc.

4.

Wij gaan op zoek naar zzp-opdrachten die bij je passen.

5.

De consultant stuurt de introductiemail naar de organisatie waar je wilt werken.

6.

De consultant bereid je voor op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever.
Ervaringen
“QGROUP is de ideale plek om je passie als freelancer te volgen. Met hun ruime aanbod aan zzp-opdrachten vond ik werk dat echt bij me past. Bovendien kreeg ik ondersteuning bij administratie en factoring, waardoor ik me volledig kon richten op mijn vak en groei als zzp’er.”
Martijn van der Meer
Front-end Developer
02 MEI 2023

De voordelen van werken als freelancer bij QGROUP

Krijg toegang tot een breed scala aan unieke freelance opdrachten.
Met onze expertise en database vinden we snel de juiste opdracht voor jou.
Als freelancer sta je er nooit alleen voor; onze ondersteuning reikt verder dan je opdrachten.

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat is belangrijk om te begrijpen voordat ik aan de slag ga als freelancer?

Begin met het ontdekken van je eigen talenten en expertise om je specifieke vakgebied te vinden. Verdiep je daarnaast in de zakelijke kant van freelancen, zoals het vaststellen van je prijzen en het begrijpen van fiscale en verzekeringskwesties. Bovendien is het cruciaal om zelfstandig te kunnen werken, discipline te hebben en flexibel te zijn.

Hoe zorgen jullie ervoor dat ik een eerlijk tarief ontvang voor mijn freelance werk?

Bij ons staat jouw tevredenheid voorop. We hebben een grondig begrip van de markttarieven en zetten ons in om ervoor te zorgen dat je een tarief ontvangt dat recht doet aan jouw expertise en ervaring. Open communicatie en transparantie vormen de basis van onze samenwerking, zodat je altijd weet dat je een eerlijk tarief krijgt.

Hoe helpt jullie organisatie mij met het vinden van uitdagende freelance opdrachten die bij mijn expertise passen?

Wij investeren tijd om jou als professional echt te leren kennen: jouw vaardigheden, ambities, wensen en meer. Met deze kennis matchen we je met opdrachten uit ons uitgebreide netwerk die echt bij jou aansluiten. Gedurende het hele traject begeleiden we je, van de introductie tot het daadwerkelijk verkrijgen van de opdracht, om te zorgen voor een soepele en succesvolle samenwerking.

Hoe verloopt het betalingsproces voor freelancers via jullie service?

Elke maand stuur je ons je factuur, gebaseerd op het overeengekomen uurtarief en de gewerkte uren. Wij handelen de administratie snel en efficiënt af, waarna we zorgen voor een tijdige betaling volgens onze betalingsvoorwaarden. Hierdoor kun jij je volledig richten op je lopende opdracht zonder je zorgen te maken over de financiële administratie.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe uitdaging?
Laten we een kennismaking inplannen.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.