Terug

QGROUP's nieuwste avontuur: Een warm welkom in ons kantoor in Malaga!

Jimmy de Groot
30/1/2024
3
min

Een belangrijke sprong

In de afgelopen maanden hebben we achter de schermen hard gewerkt om deze internationale uitbreiding tot een realiteit te maken. Het vestigen van een aanwezigheid in Malaga vertegenwoordigt een weloverwogen inspanning om de groei van ons bedrijf te bevorderen en ons team van hooggeschoolde professionals in Spanje uit te breiden. Het is ongetwijfeld een gedurfde stap, maar zoals we allemaal weten, leiden de meest grandioze avonturen ons vaak naar onbekende gebieden.

Waarom Malaga? een stad van groeiende kansen

Malaga is niet zomaar een keuze geweest. De stad is snel uitgegroeid tot een bloeiende tech hub, steeds meer gekozen door vooraanstaande bedrijven als hun basis. Wij willen deel uitmaken van deze dynamische ontwikkeling. Met zijn economische groei en de beschikbaarheid van talent biedt Malaga ons unieke mogelijkheden om onze activiteiten te versterken en onze marktaanwezigheid te vergroten.

Malaga: Een paradijs voor werk en leven

Het leven in Malaga, met zijn betere weer vergeleken met Nederland, biedt onze medewerkers een aantrekkelijke balans tussen werk en privé. De stad biedt een levendige cultuur, vriendelijke gemeenschap, en talloze recreatiemogelijkheden, wat bijdraagt aan een gelukkig en productief team. Daarnaast biedt ons nieuwe kantoor in Malaga spannende carrièremogelijkheden voor onze medewerkers. We zijn van plan incentives te introduceren waarbij medewerkers uit Nederland de kans krijgen om vanuit Malaga te werken, genietend van de zon en de dynamische omgeving.

Een blik op de toekomst

Dit is slechts het begin van onze reis in Malaga. We zien dit als een strategische stap die deel uitmaakt van onze bredere bedrijfsstrategie. Met succes in Malaga kunnen we in de toekomst mogelijk nog meer locaties overwegen.

Samen aan deze reis beginnen

Ons nieuwe kantoor in Malaga markeert het begin van een nieuw hoofdstuk in ons verhaal. We zijn klaar om samen te groeien en een nieuwe horizon te verkennen. We kijken vol verwachting uit naar waar dit avontuur ons zal leiden. Deze reis is een gezamenlijk avontuur en we hechten grote waarde aan jouw betrokkenheid als deel van ons team. Overweeg om met ons mee te doen in Malaga en deel uit te maken van dit nieuwe hoofdstuk!

Blijf op de hoogte voor meer updates en nieuws over ons nieuwe kantoor.

Heb je vragen?

Meer insights en cases