Professionals voor tijdelijke projecten of personeelstekorten

Detachering

In de dynamische omgeving van organisaties kan tijdelijk personeelstekort leiden tot vertragingen en hoge werkdruk. Wij detacheren professionals om jouw team te ondersteunen en versterken. Door gedetacheerden in te zetten, creëer je ademruimte voor jouw personeel. Zo kunnen zij zich volledig focussen op het behalen van organisatiedoelen.
NEEM CONTACT OP
QGROUP als specialist in detacheren voor tijdelijke personeelsbehoeften

Organisatiegroei stimuleren

Onze expertise in detachering biedt de ideale oplossing voor jouw tijdelijke personeelsbehoeften. Als detacheringsbureau leveren wij de beste professionals voor detacheringsopdrachten. We nemen alle administratieve taken uit handen, inclusief contracten en salarissen. Zo kan jij ongestoord focussen op het realiseren van organisatiegroei.

Korte interim-opdrachten

Op zoek naar professionals voor kortere opdrachten? Ontdek onze andere interim-oplossingen, zoals freelance en uitzenden. Kies wat het beste bij jouw behoeften past en versterk je project met ons diverse expertisenetwerk.
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
PLAATS VACATURE

Ons detacherings
proces

1.

Plaats een vacature of neem contact met ons op.

2.

Bespreek jouw specifieke behoeften en organisatiecultuur met een consultant.

3.

Wij stellen je voor aan de beste professionals binnen ons netwerk.

4.

De professional werkt bij jou op locatie.

5.

Afronding van het project en evaluatie van de samenwerking.
Ervaringen
“Samenwerken met QGROUP staat gelijk aan kwaliteit. Hun goede marktkennis en grote netwerk resulteren in een snelle en efficiënte service. Het wervingsproces verloopt snel en de voorgestelde kandidaten zijn experts in hun vakgebied. Wij zijn zeer tevreden.”
Jasper Ohler
Senior Talent Acquisition
Specialist, LeasePlan
02 AUG 2022

Lees onze FAQ voor meer informatie

Waarom kiezen organisaties voor detachering?

Organisaties kiezen voor detachering vanwege de flexibiliteit die het biedt bij veranderende personeelsbehoeften. Dit stelt hen in staat om snel toegang te krijgen tot specialistische vaardigheden zonder langdurige verplichtingen. Bovendien helpt detachering bij kostenbeheersing en het verkrijgen van expertise voor specifieke projecten.

Detachering zorgt voor snelle inzetbaarheid van personeel en risicobeheer, vaak via detacheringsbureaus. Dit vermindert overheadkosten en vermijdt tijdrovende wervingsprocessen, voor tijdelijke werkzaamheden.

Hoe lang kan detachering duren?

De duur van detachering varieert op basis van contracten, projectduur en lokale wetten. Over het algemeen duurt het enkele weken tot jaren, afhankelijk van de specifieke behoeften. Daarnaast hebben sommige landen wettelijke beperkingen voor deze periode.

Wie betaalt BTW bij detachering?

Meestal betaalt het detacheringsbureau de BTW. Ze sturen een factuur naar de organisatie waar de gedetacheerde professional gaat werken. De organisatie kan de betaalde BTW als kosten aftrekken, afhankelijk van de lokale wetten. Houd er rekening mee dat dit in andere landen anders kan zijn.

Wat is het verschil tussen detacheren en uitzenden?

Detacheren en uitzenden zijn beide manieren waarop professionals tijdelijk voor andere organisaties werken. Het verschil is dat bij detachering specialisten worden uitgeleend aan een andere organisatie voor langdurige projecten. Bij uitzenden worden professionals uitgeleend aan verschillende opdrachtgevers voor kortere opdrachten.

Wat gebeurt er als een gedetacheerde professional tijdelijk wegvalt?

Wanneer een van onze gedetacheerde professionals tijdelijk niet beschikbaar is, kijken we naar verschillende oplossingen. Het team van de opdrachtgever kan de taken van de afwezige collega overnemen, of wij kunnen voor vervanging zorgen. We passen samen de planning aan en maken nieuwe afspraken.

Het is belangrijk om de situatie met ons te overleggen. De juiste aanpak hangt af van hoe lang de professional afwezig is en welke afspraken er zijn gemaakt. Ons doel is om de werkzaamheden zo soepel mogelijk voort te zetten zonder onnodige problemen.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening?
Onze vakexperts geven vrijblijvend en kosteloos advies.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.