Executive search bij QGROUP

Executive
Search

Het werven van gekwalificeerde professionals voor sleutelposities is een blijvende uitdaging, vooral wanneer vertrouwelijkheid en het behoud van rust binnen een organisatie essentieel zijn. Executive search, ofwel headhunting, is hier dé oplossing. Onze ervaren experts gaan gericht te werk om hoogopgeleide executives te vinden voor leidinggevende functies in zowel profit als non-profit organisaties
NEEM CONTACT OP
Gekwalificeerd personeel van c-level personeel

Strategische executive search

Onze ervaren consultants vinden met behulp van ons netwerk, en met effectieve, beproefde zoekmethoden en geavanceerde technieken de beste professionals voor management- en directie functies. Met een scherp oog voor talent realiseren we plaatsingen die écht impact maken. Deze methode versterkt de groei en het succes van jouw organisatie en onderscheidt ons van andere executive search bureaus.

Versterk jouw team

Wij leveren resultaatgerichte executive search om jouw organisatie te ondersteunen. Ben je op zoek naar high potential om jouw managementteam of board te versterken? Ons wervings- en selectieproces gaat verder dan het simpelweg vervullen van een positie. Wij sporen gekwalificeerde executives op die niet alleen over de juiste vaardigheden en kennis beschikken, maar ook goed passen binnen de cultuur van jouw organisatie
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
PLAATS VACATURE

Ons executive
search proces

1.

Plaats een vacature of neem contact met ons op.

2.

Bespreek jouw behoeften en organisatiecultuur met een consultant.

3.

Wij stellen je voor aan leiders die voldoen aan jouw unieke eisen.

4.

Interview met de professional.

5.

Aanbod en evaluatie over het recruitmentproces.
Ervaringen
“QGROUP is erg goed in het vinden van hoogwaardig beveiligingstalent op basis van jouw criteria. Ze slaagden erin goede professionals aan te trekken en hielpen ons bij het invullen van lastige posities.”
Paul Moreno
VP information Security
11 JUNI 2023

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat is executive search?

Executive search, ook wel bekend als “headhunting,” is een gespecialiseerde vorm van werving en selectie. Hierbij richten we ons op het vinden van kandidaten voor senior- en directiefuncties binnen organisaties.

Headhunting gaat verder dan traditionele werving en selectie, doordat er actief gezocht wordt naar gekwalificeerde professionals uit de “verborgen” talentenpool. Het doel is om geschikte individuen te vinden die een grote impact kunnen hebben op de strategische groei en prestaties van een organisatie.

Welke functies vallen binnen executive search?

Binnen executive search richten we ons op het vinden van kandidaten voor leidinggevende functies zoals CEO, COO, CFO, CTO en andere C-level functies. Daarnaast omvat het ook directeursfuncties en andere strategische managementrollen binnen organisaties.

Kunnen jullie functieprofielen voor leidinggevende posities opstellen?

Zeker! We beginnen elke samenwerking met een kennismakingsgesprek waarin we jouw specifieke behoeften, eisen en organisatiecultuur bespreken. Op basis van deze informatie en onze expertise in recruitment, vinden we de beste kandidaten.

Hoe identificeren jullie passieve kandidaten voor managementfuncties?

Onze aanpak om passieve kandidaten te identificeren is proactief en doelgericht. We maken gebruik van methoden, zoals uitgebreid marktonderzoek en netwerkanalyse. Hierdoor vinden we potentiële kandidaten die niet op zoek zijn naar een nieuwe functie. We benaderen hen en delen de mogelijkheden binnen jouw organisatie.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening?
Onze vakexperts geven vrijblijvend en kosteloos advies.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.