Gespecialiseerde professionals voor projecten

Freelance

Zoek je professionals met gespecialiseerde expertise voor een cruciaal project? Wij verbinden je met ervaren freelancers. Flexibele krachten die direct inzetbaar zijn en naadloos inspelen op jouw behoeften. Vind de meest geschikte freelancer om jouw succes te vergroten met prestaties die een impact hebben.
NEEM CONTACT OP
Vind geschikte freelancers voor elke opdracht

Zorgvuldige freelancer selectie

Wij begrijpen dat het kiezen van geschikte freelancers complex kan zijn. Daarom nemen we deze taak graag van je over. Onze consultants selecteren alleen freelancers die aansluiten bij jouw specifieke wensen. Hierdoor bespaar je waardevolle tijd en energie. Laat het gepuzzel achterwege. Wij vinden jouw ideale match.

Andere opties voor
tijdelijk werk

Voor langdurige projecten en behoefte aan interim-professionals is detachering een geschikte keuze. Daarnaast kan het je helpen beoordelen of de professional later wellicht goed bij je organisatie past. Bij eenvoudige en korte opdrachten is uitzenden goed om te overwegen.
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
PLAATS VACATURE

Ons
freelanceproces

1.

Plaats een vacature of neem contact met ons op.

2.

Bespreek jouw specifieke behoeften en organisatiecultuur met een consultant.

3.

Wij stellen je voor aan freelancers die voldoen aan jouw unieke eisen.

4.

De freelancer werkt thuis of bij jou op locatie.

5.

Afronding van het project en evaluatie van de samenwerking.
Ervaringen
"Wat er nu volgt, is onze inspiratie. Ons doel is om altijd betrokken te zijn bij de nieuwste ontwikkelingen in de IT. Wij hebben een sterk IT-team, deels gevormd door Qlick, dat een belangrijke rol speelt in dit proces."
Reinoud Meijer
Project Manager, Pon Automative
26 JUNI 2023

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat is het verschil tussen freelancers en ZZP’ers?

De termen “ZZP’er” en “freelancer” worden in de praktijk vaak door elkaar gebruikt en betekenen hetzelfde. Er zit dus geen verschil tussen de twee begrippen.

Hoe beoordelen we de vaardigheden en betrouwbaarheid van freelancers?

Onze consultants selecteren freelancers op basis van hun vaardigheden en betrouwbaarheid. Dit doen ze door het bekijken van hun portfolio, CV, online beoordelingen en referenties. Daarnaast voeren ze interviews en eventueel assessments uit om te bepalen of de freelancers geschikt zijn voor jouw opdracht en organisatie. Mocht je de freelancers zelf nog een keer willen beoordelen, dan is dat altijd mogelijk. Jij beslist of je degene inhuurt.

Wat als een freelancer niet voldoet aan de verwachtingen of het project niet op tijd afrondt?

De eerste stap is altijd om ons hiervan op de hoogte te stellen. Als tussenpersoon kunnen we de situatie met de freelancer bespreken, oplossingen aanbieden of voor vervanging zorgen. Open communicatie helpt ons om jouw project op de juiste koers te houden.

Welke soorten freelancers zijn beschikbaar?

Wij vinden freelancespecialisten in vakgebieden, zoals IT, HR, marketing, finance, compliance en cybersecurity.

Is het voordeliger om een freelancer in te huren of een uitzendkracht?

De keuze tussen een freelancer of uitzendkracht hangt af van factoren zoals de vereiste vaardigheden, projectduur, budget en gewenste controle. Freelancers bieden specialisatie en flexibiliteit, maar kunnen hogere kosten met zich meebrengen. Uitzendkrachten zijn snel beschikbaar en vereenvoudigen administratie, maar kunnen op lange termijn duurder zijn. Baseer je keuze op de behoeften van jouw organisatie en overweeg een combinatie van beide opties.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening?
Onze vakexperts geven vrijblijvend en kosteloos advies.
Ik ben een
Bij het invullen van dit formulier, ga je akkoord met onze privacyverklaring
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.