Vind betrouwbare uitzendkrachten bij QGROUP

Uitzenden

In een snel veranderende zakelijke omgeving is flexibiliteit onmisbaar. Korte opdrachten lijken simpel, maar kunnen uitdagend zijn. Het zoeken naar betrouwbare uitzendkrachten kan vertraging veroorzaken, wat groei en efficiëntie belemmert. Daarom selecteren wij als uitzendbureau professionals die voldoen aan jouw specifieke behoeften.
NEEM CONTACT OP
Uitzendkrachten voor flexibele opdrachten

Selectie van uitzendkrachten

Uitzenden is flexibel werk waarbij professionals worden ingezet op verschillende opdrachten. Het uitzendbeding zorgt ervoor dat de arbeidsovereenkomst automatisch eindigt wanneer de opdracht beëindigd. Daarnaast kunnen alle partijen op elk gewenst moment het contract per direct opzeggen.

Alternatieve oplossingen

Op zoek naar versterking voor langdurige opdrachten? Wij bieden detachering en freelance als alternatieve oplossingen. Overweeg je om een vaste medewerker in dienst nemen? Bekijk dan ons wervings- en selectieproces.
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
PLAATS VACATURE

ons
uitzend proces

1.

Plaats een vacature of neem contact met ons op.

2.

Bespreek jouw specifieke behoeften en organisatiecultuur met een consultant.

3.

Wij stellen je voor aan interim-professionals die voldoen aan jouw unieke eisen.

4.

De uitzendkracht werkt thuis of bij jou op locatie.

5.

Afronding van de opdracht en evaluatie van de samenwerking.
Ervaringen
"Voor verschillende IT-projecten hebben we ontwikkelaars ingehuurd via QGROUP. Ze werken transparant, snel en zijn betrouwbaar."
Jochem van Hardeveld
Founder, Saving Support
11 MRT 2023

Lees onze FAQ voor meer informatie

Vinden jullie uitzendkrachten in het buitenland?

Qlick, ons IND-erkende uitzendbureau, richt zich op het aantrekken van internationaal talent binnen de IT-sector. Momenteel zijn we druk bezig om deze service uit te breiden naar diverse vakgebieden om meer mogelijkheden te bieden.

Welke rol speelt mijn organisatie in het selectieproces van uitzendkrachten?

Als uitzendbureau onderhouden we voortdurend contact met onze opdrachtgevers. We hechten veel waarde aan jullie inzichten en input over de vereisten en verwachting voor uitzendkrachten. Daarom staat samenwerking centraal.

Wij selecteren kandidaten die zowel aan jullie behoeften als de vereiste vaardigheden voldoen. Als organisatie heb je de mogelijkheid om kandidaten te testen met een assessment en sollicitatiegesprekken te voeren. Bovendien bepalen jullie wie de beste match is.

Wat is een uitzendbeding?

Een uitzendbeding is eenafspraak in een uitzendcontract. De arbeidsovereenkomst tussen de uitzendkrachten het uitzendbureau stopt automatisch zodra een opdrachtgever de opdracht beëindigt. Wij hanteren een maximale uitzendtermijn van 26 weken. Dit betekent dat een professional in deze periode kan worden uitgezonden naar eenopdrachtgever.

Heeft een uitzendbeding impact op mijn organisatie?

Ja, een uitzendbeding heeft zeker impact op jouw organisatie. Contractbeëindiging kan direct en zonder opzegtermijn plaatsvinden. Dit biedt de flexibiliteit om snel te reageren op veranderende behoeften.

Hoe gaan jullie om met administratieve taken en verantwoordelijkheden?

Wij nemen alle administratieve lasten rondom uitzenden uit handen. Daarnaast zorgen we voor gestroomlijnde processen, nauwkeurige documentatie en tijdige rapportages. Hierdoor kan jij focussen op jouw kernactiviteiten.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening?
Onze vakexperts geven vrijblijvend en kosteloos advies.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.