Finance

Als organisatie is het vinden van de juiste finance professional essentieel voor jouw succes. Het niet aantrekken van het juiste talent kan kansen voor groei en innovatie belemmeren. Daarom zijn wij er om jou te assisteren. Ontdek ons aanbod van hooggekwalificeerde financiële professionals die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelstellingen en -behoeften.
NEEM CONTACT OP

De waarde van de financiële sector voor organisaties

In het hedendaagse zakelijke landschap speelt de financiële sector een onmisbare rol. Deze sector stimuleert bedrijfsgroei door organisaties te voorzien van de benodigde kapitaalbronnen. Finance professionals zorgen daarbij voor financiële stabiliteit en begeleiding bij strategische keuzes.

Wij ondersteunen je in je
zoektocht naar het juiste
talent

Voor organisaties kan het een uitdaging zijn om de perfecte finance professional of interim finance specialist te vinden. Wij begrijpen deze uitdaging. Dankzij ons uitgebreide aanbod van finance vacatures koppelen we je aan de juiste professionals voor jouw organisatie.
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
Finance vacature uploaden

De voordelen van werken
met QGROUP

Op maat gemaakte talentenbemiddeling
Een groot netwerk van finance toptalenten.
Een contactpersoon met kennis over de financiële sector.
“Financiën vormen de kern van zakelijk succes. Met diepgaande kennis van de financiële sector helpen we organisaties om experts te vinden die aan hun behoeften voldoen. We openen deuren naar kansen die passen bij de expertise en ambities van jouw organisatie en creëren duurzame relaties tussen organisaties en financiële professionals.”
Joost Röben
Senior Consultant
PLAN EEN AFSPRAAK

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van finance recruitment bij QGROUP?

Wanneer je jouw finance recruitment uitbesteedt aan QGROUP, kies je voor een partner die de subtiele nuances van de financiële sector doorgrondt. In plaats van het simpelweg matchen van cv's, duiken wij diep in zowel de behoeften van de organisatie als de ambities van de kandidaat. Elk bedrijf heeft een unieke cultuur en dynamiek; wij zijn erin gespecialiseerd om die te koppelen aan professionals die zowel op papier als in de praktijk passen.

Kunnen jullie finance professionals leveren voor zowel tijdelijke als permanente rollen?

Absoluut. Bij QGROUP begrijpen we dat de behoeften van organisaties kunnen variëren. Daarom bieden we een breed scala aan diensten. Van werving en selectie voor permanente posities tot flexibele oplossingen zoals freelance, detachering en deta-vast. Ongeacht de duur of aard van de rol, streven we ernaar de perfecte match te leveren die voldoet aan uw specifieke vereisten.

Hoe vinden jullie gekwalificeerd finance personeel voor mijn team?

Om het beste finance personeel voor jouw team te vinden, beginnen we met het in kaart brengen van wat jouw organisatie precies nodig heeft. We kijken naar de specifieke wensen en de bedrijfscultuur. Daarna duiken we in onze uitgebreide database en gebruiken we de nieuwste technologieën om de perfecte match te vinden. Ons team voert gesprekken en beoordelingen uit om zeker te zijn van de vaardigheden van elke kandidaat.

Ook kijken we of de kandidaat goed past binnen jouw organisatie. Dankzij onze goede contacten met opleidingsinstituten en financiële netwerken blijven we op de hoogte van nieuw talent. Zo zorgen we dat we altijd de juiste finance professional voor jou vinden.