Human Resources

Wil je jouw HR-afdeling versterken? Ons netwerk van HR-professionals hebben diverse vaardigheden en ervaringen. Daarnaast bieden wij een breed scala aan mogelijkheden, van vaste banen tot interim contracten. Zo vind je altijd de juiste match voor jouw organisatie.
NEEM CONTACT OP

Het belang van HR

Human Resources (HR) is een essentiële afdeling binnen elke organisatie. HR-professionals zijn verantwoordelijk van het vinden, ontwikkelen en behoud van toptalent. Bovendien creëren ze een positieve werkcultuur en ondersteunen ze de HR-strategie van jouw organisatie.

Optimaliseer je HR-afdeling

Wij begrijpen dat het vinden van de juiste HR-professionals niet altijd even makkelijk is. Daarom helpen wij je bij het selecteren van de beste HR-specialisten. Door met ons samen te werken, optimaliseer je jouw HR-afdeling en laat jij je organisatie groeien.
Hulp nodig bij het vullen van jouw vacature?
Upload deze direct. Een vakexpert neemt zo
snel mogelijk contact met je op.
HR-vacature uploaden

De voordelen van werken
met QGROUP

Consultants met een achtergrond in HR om belangrijke kwaliteiten te identificeren.
Een breed scala aan HR-professionals met werkervaring in verschillende branches.
Snelle en efficiënte vervulling van HR-vacatures met experts die bij je cultuur passen.
“Onze persoonlijke begeleiding helpt organisaties bij het vormen van HR-afdelingen die in lijn liggen met hun visie en ambities, en die professionele groei en organisatieontwikkeling bevorderen. Onze aanpak legt duurzame samenwerkingen tussen organisaties en HR-professionals.”
Sergio Bertijn
Head of Operations
PLAN EEN AFSPRAAK IN

Lees onze FAQ voor meer informatie  

Hoe ondersteunt QGROUP onze organisatie tijdens het gehele recruitmentproces voor HR-functies?

QGROUP begeleidt jullie organisatie van A tot Z gedurende het hele recruitmentproces. Dit begint bij het nauwkeurig in kaart brengen van de specifieke behoeften en vereisten voor de HR-rol. Vervolgens gaan we actief op zoek naar geschikte kandidaten, voeren we voorselectiegesprekken en bieden we begeleiding tijdens de interviewfase. Tot slot assisteren we bij contractonderhandelingen en zorgen voor een soepele onboarding van de geselecteerde professional.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn organisatie gekoppeld wordt aan gekwalificeerde HR-professionals?

Aan het proces gaat een grondige behoefteanalyse vooraf, waarin we de specifieke eisen en wensen van jouw organisatie in kaart brengen. Door deze gedetailleerde aanpak kunnen we zorgen voor een perfecte match tussen de behoeften en vaardigheden van de HR-professional. Verder onderhouden we continu contact met zowel de opdrachtgever als de kandidaat tijdens de introductiefase, om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt. Wij streven we altijd naar een langdurige, succesvolle samenwerking.

Kunnen jullie ondersteuning bieden voor zowel HR-recruitment als human resource strategie en-ontwikkeling?

Absoluut, bij QGROUP helpen we je niet alleen met het vinden van de beste kandidaten voor jouw team, maar we ondersteunen ook bij het opzetten van een effectieve HR-strategie. We doen meer dan alleen vacatures invullen; we zorgen voor een sterke HR-aanpak die jouw organisatie versterkt en vooruithelpt.