Vaste Baan

Ben je een werkzoekende, op zoek naar een vaste baan? Wij vinden geschikte vacatures en matchen je met organisaties in diverse vakgebieden. Bespaar tijd en zet snelle stappen richting een succesvolle en langdurige werkrelatie. 
BEKIJK ONZE VACATURES

Vacatures voor op
lange termijn

Realiseer ambities

Jouw droombaan ligt binnen handbereik. Met een netwerk van meer dan 100 opdrachtgevers selecteren we vacatures die aansluiten bij jouw unieke behoeften. Wij zorgen ervoor dat je een vaste baan vindt waarin jijde ruimte krijgt om je ambities te realiseren.

Persoonlijke begeleiding

Wij gaan verder dan alleen het matchen van vaardigheden met vacatures en begrijpen de persoon achter het cv. Ons team biedt persoonlijke begeleiding gedurende het hele sollicitatieproces, waardoor jouw weg naar succes op maat wordt gemaakt. Samen zorgen we ervoor dat elke stap richting je nieuwe baan soepel verloopt.
WAT IS EEN VASTE BAAN

Ons werving & selectie proces

1.

Stuur je cv naar ons toe en binnen 2 werkdagen ontvang je een reactie.

2.

Een kennismakingsgesprek met een consultant om jouw behoeften en wensen te bespreken.

3.

De consultant stelt een introductiemail op met een samenvatting van je werkervaring, beschikbaarheid, salarisindicatie, etc.

4.

Wij gaan op zoek naar relevante vacatures die bij je passen en sturen de introductiemail naar de organisatie waar je wilt solliciteren.

5.

De consultant bereid je voor op het sollicitatiegesprek met de opdrachtgever.

6.

Na de plaatsing blijf je minimaal 2 maanden in contact met de consultant. Zo weten we zeker of jouw nieuwe baan echt bij je past.
Ervaringen
“Dankzij QGROUP heb ik niet alleen een baan gevonden, maar ook een carrièrepad dat perfect bij mijn ambities past. Hun persoonlijke begeleiding en toewijding hebben me geholpen om elke stap met vertrouwen te zetten.”
Thomas Schepers
Systeembeheerder
25 AUG 2023

De voordelen van
een vaste baan

We zorgen ervoor dat jij direct de voordelen van een vaste baan kunt benutten.
Door onze ervaring begrijpen wij jouw kwalificaties en ambities om de juiste rol te vinden.
Ontdek geweldige carrièrekansen bij onze opdrachtgevers en til je carrière naar nieuwe hoogtes.

Lees onze FAQ voor meer informatie

Hoe garandeert jullie service dat ik de meest geschikte vaste baan vind die aansluit bij mijn kwalificaties en interesses?

Ontdek geweldige carrièrekansen bij onze opdrachtgevers en til je carrière naar nieuwe hoogtes. We volgen een grondig en gepersonaliseerd proces van A tot Z, waarbij we je voorbereiden, adviseren en begeleiden in elk stadium. Onze consultants beoordelen zorgvuldig jouw vaardigheden, ervaring en ambities om ervoor te zorgen dat je gematcht wordt met de perfecte rol die echt bij je past.

Zorgen jullie voor specifieke voorbereidingen of coaching voor sollicitatiegesprekken?

Absoluut. Een uniek voordeel van onze samenwerking is dat we diepgaande kennis hebben van de selectieprocessen van onze opdrachtgevers. Daardoor kunnen we je uitstekend voorbereiden op interviews en ervoor zorgen dat je een voorsprong hebt.

In welke industrieën of sectoren zijn jullie voornamelijk actief?

Ons uitgestrekte netwerk stelt ons in staat actief te zijn in diverse sectoren. Dit zorgt ervoor dat we een vaste baan kunnen vinden die niet alleen aansluit op je vaardigheden, maar ook in de sector die je het meest aanspreekt.

Wat zijn de kosten voor mij als ik gebruik maak van jullie diensten om een vaste baan te vinden?

Het mooie van onze service is dat het voor jou als professional geheel kosteloos is. Wij zijn er om je te ondersteunen bij het vinden van de perfecte match. Onze prioriteit is jouw tevredenheid en succes in je carrière.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Zoek je een nieuwe uitdaging?
Laten we een kennismaking inplannen.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.