Marktuitbreiding in Europa met sales uitbesteden door QGROUP

Sales uitbesteden

Streef je naar marktuitbreiding in Europa, Azië of de Verenigde Staten? Onze salesuitbesteding kan je hierbij ondersteunen. Met diepgaande kennis en internationale ervaring helpen we innovatieve B2B-bedrijven bij het betreden van nieuwe regio’s. Wij vereenvoudigen het proces, beheren sales van begin tot eind en leveren succesvolle resultaten.
NEEM CONTACT OP
Meer klanten door leadgeneratie en dealmaking

Versterk je groei met salesuitbesteding

Ons toegewijde team staat klaar om het volledige salesproces voor jou te beheren. Van het eerste contact tot het sluiten van deals, leiden we de weg met acquisitie, leadgeneratie en dealmaking. Dit geeft jouw bedrijf de ruimte om te focussen op kernactiviteiten en nieuwe groeikansen.

Sales uitbeden met Sqales

Als jouw strategische partner voor salesuitbesteding, neemt ons label Sqales het volledige salesproces uit handen. Het team versterkt jouw groeistrategie met op maat gemaakte oplossingen en creëert zakelijke kansen die de omzet verhogen.
MEER OVER SQALES
Ervaringen
“Onze samenwerking met Sqales is positief verlopen. Het is voor ons essentieel dat zij inzicht hebben in technologie en de uitdagingen van onze doelgroep begrijpen. Het team is altijd bereid om onze samenwerking te verbeteren, met als doel de resultaten te optimaliseren.”
Aleksi Montonen
Head of Business Development,
Custobar
22 JULI 2023

Lees onze FAQ voor meer informatie

Wat is salesuitbesteding?

Salesuitbesteding is het uitbesteden van het volledige verkoopproces aan een gespecialiseerd extern team, zoals Sqales. Dit omvat het identificeren van potentiële klanten, leadgeneratie, onderhandelen en dealmaking.

Door het uitbesteden van deze expertise, kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten, terwijl ze profiteren van professionele salesstrategieën en groeikansen.

Welke salesstrategieën zijn er?

Er zijn verschillende salesstrategieën, zoals:

·      Consultative Selling
Verkopers stellen gerichte vragen om de behoeften van de klant te begrijpen en bieden vervolgens op maat gemaakte oplossingen.

·      Solution Selling
Het herkennen van klantproblemen en bieden van oplossingen inclusief producten, diensten en implementatieplannen die aan de behoeften voldoen.

·      Value Selling
Het benadrukken van de waarde die een product of dienst toevoegt aan klanten.

·      Inbound Sales
Het aantrekken van potentiële klanten door waardevolle content, zoals blogs en webinars.

·      Outbound Sales
Het proactief benaderen van potentiële klanten via e-mail, telefoon of direct contact.

·      Account-Based Sales
Focus op strategisch belangrijke individuele klanten of accounts.

·      Social Selling
Gebruik van social media om relaties op te bouwen met potentiële klanten, zoals LinkedIn.

·      Cross-selling en upselling
Cross-selling is het aanbieden van aanvullende producten of diensten die aansluiten bij wat de klant al heeft gekocht. Upselling richt zich op het aanbieden van een duurdere versie of upgrade van het huidige product of de dienst.

Elke strategie heeft unieke voordelen en past bij diverse doelen en klantbehoeften. Het is belangrijk om de juiste strategie te kiezen op basis van context en klant type.

Hoe werkt effectieve dealmaking?

Effectieve dealmaking omvat strategisch onderhandelen en het creëren van win-winsituaties. Het vereist grondige kennis van zowel de eigen producten en diensten als klantbehoeften. Door te luisteren en oplossingen te bieden, bouwen we vertrouwen op en vergroten we de kans op succesvolle deals.

Wat zijn effectieve B2B leadgeneratie tactieken?

In de B2B-context omvatten leadgeneratie tactieken contentmarketing, webinars, inzichten delen op social media, doelgerichte SEO en waardevolle bronnen voor contactgegevens. Daarnaast spelen persoonlijke benadering en netwerken een cruciale rol bij het opbouwen van sterke relaties. Deze strategische mix leidt tot kwalitatieve leads en zakelijk succes.

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Meer weten over onze dienstverlening?
Onze vakexperts geven vrijblijvend en kosteloos advies.
Ik ben een
Bij QGROUP waarborgen we de privacy van je persoonsgegevens. Ik heb het privacystatement gelezen en ga akkoord
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.