Terug

De succesvolle samenwerking tussen Bravoure en ons label DIQQ

QGROUP
14/9/2023
3
min

Sinds april 2021 hebben Bravoure en DIQQ de handen ineengeslagen en 35 succesvolle plaatsingen gerealiseerd. Ter gelegenheid van dit succes spraken we met Kim Krauwel, Managing Partner bij Bravoure. Kim deelt haar ervaringen over de samenwerking met Frank Oudshoorn van DIQQ en schijnt haar licht op de positieve veranderingen in het recruitmentproces sinds hun partnership.  

Over Bravoure  

Bravoure is een strategisch digitaal bureau, gespecialiseerd in het creëren van digitale merken, producten en ecosystemen die bedrijven future-proof maken. In de wereld van vandaag, waar mensen online in contact komen met merken, is een digitale benadering essentieel om een succesvol bedrijf op te bouwen.

"Wij helpen merken de stap voorwaarts te maken en de digitale transitie door te gaan. Dat doen we met een team van 30 à 40 collega’s, bestaande uit strategen, digital designers en developers. Dit alles doen we al 16 jaar."

Meer weten over Bravoure?

 

De uitdagingen voor Bravoure  

Enkele jaren geleden was de recruitmentwereld minder hectisch. Bedrijven, zoals Bravoure, plaatsten vacatures op eigen platforms en ontvingen genoeg reacties. In die tijd voelde het gebruik van recruiters overbodig. Maar toen Bravoure zich begon te richten op het aantrekken van senior talent, werd de waarde van partners zoals DIQQ zichtbaar.

Met de veranderende tijden werd de arbeidsmarkt voor development rollen steeds competitiever. “We merkten dat we de vacatures niet altijd gevuld kregen via onze eigen kanalen. Gelukkig hebben we nog steeds mensen die direct bij ons terecht komen, maar het is ondertussen wel 50/50 geworden. Daarnaast hebben kandidaten vaak meerdere gesprekken lopen waardoor het zelfs in de onderhandelingsfase nog mis kan gaan.”

"Ik ben blij met Frank als vaste contactpersoon die mij én Bravoure goed kent."

De meerwaarde van DIQQ

“Mijn contact met Frank Oudshoorn is heel prettig en snel. Vanaf het begin is er veel tijd gestoken in het opbouwen van een fijne samenwerking. In het begin waren we nog een beetje zoekende en was het niet altijd de juiste match. Maar doordat je een lange termijn partnership hebt, leer je elkaars wensen en behoeften beter kennen.

​​​Wanneer ik niet tevreden ben met de gedeelde profielen, geef ik dit meteen aan en wordt er goed naar geluisterd. Er is altijd ruimte voor een positieve én negatieve evaluatie. Het gaat echt om kwaliteit en ik wil dat er goed gespard wordt over de feedback. Ik heb een recruitmentbureau graag als sparringpartner, zodat we tot betere profielen en aannames komen.

Als ik DIQQ vergelijk met andere bureaus dan vind ik het vooral fijn dat ze niet te pusherig zijn. Andere bureaus bellen of mailen soms te vaak. Ik werk niet veel met recruitmentbureaus, maar merk dat DIQQ ​​snel kwaliteit levert.”

Kim Krauwel over de samenwerking  

“De samenwerking is professioneel, informeel en proactief. Ik vind Frank een heel prettig persoon om contact mee te hebben. Hij weet zakelijkheid te combineren met een ontspannen houding. Met zijn langdurige betrokkenheid heeft hij een goed begrip van wie we zijn. Over het algemeen weet hij veel, kent de mensen en projecten en kan daar goed op anticiperen. Ik ben blij ​​met Frank als vaste contactpersoon die mij én Bravoure goed kent. Dat is uiteindelijk het belangrijkste.” 

De resultaten  

Sinds de samenwerking tussen Bravoure en DIQQ is er een aanzienlijke versnelling en kwaliteitsverbetering in het recruitmentproces ontstaan. Inmiddels hebben ze samen meer dan 34 succesvolle plaatsingen gerealiseerd. De relatie tussen Bravoure en DIQQ is in de loop der tijd ontwikkeld tot een hechte sparringpartner-relatie, waar openheid en eerlijkheid centraal staan.

Geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen doen? Neem gerust contact op via telefoon, e-mail of kom gezellig langs op kantoor.  

Heb je vragen?

Meer insights en cases