Terug

De succesvolle samenwerking tussen Rabobank en QGROUP

QGROUP
14/9/2023
3
min

Thijs Immink, Tech Lead bij Rabobank, geeft een uniek inzicht in onze dynamische samenwerking. Begin 2023 sloegen we de handen ineen om de vacatures van Rabobank sneller en efficiënter in te vullen met toptalent. In deze case blikken we terug op een succesvolle periode en leer je meer over waarom Rabobank met ons samenwerkt.

Over Rabobank

Rabobank staat in de financiële wereld bekend als een gedreven coöperatieve bank met een heldere missie. Al ruim 125 jaar werken zij, hand in hand met hun stakeholders, aan het realiseren van een samenleving die klaar is voor de toekomst en adequaat reageert op grote maatschappelijke uitdagingen. In Nederland bieden ze een uitgebreid scala aan diensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten, terwijl hun internationale focus ligt op de voedings- en agrisector.

De uitdagingen van Thijs

Thijs vervult een cruciale rol als Tech Lead in een Risk en Finance team met meer dan 100+ specialisten. Zijn dagelijkse interacties met toezichthouders en regelgevers zijn gericht op het verantwoorden van de voortgang en status binnen de bank.  

Binnen zijn team is diversiteit aan talent een gegeven. Elke rol vereist specifieke vaardigheden en technische expertise. Naarmate technologieën evolueren, is het essentieel om teamleden te hebben die deze vernieuwingen kunnen bijbenen en integreren. Hierdoor bevindt Thijs zich in een constante cyclus van analyse en optimalisatie, waarbij het doel altijd is om het juiste talent op de juiste plek te positioneren.

"Het is goed samenwerken met QGROUP en wat opvalt is hun transparantie en integriteit.”

Meebewegen met de veranderende arbeidsmarkt

Thijs benadrukte dat door de groeiende uitdagingen in de zoektocht naar toptalent, ze de mogelijkheid van externe ondersteuning hebben overwogen.  

Deze aanpak benadrukt de toewijding van Rabobank aan transparantie en gelijkheid in hun wervingsprocessen. Door open te staan voor externe samenwerkingen, bevestigt de bank hun flexibiliteit en onophoudelijke streven om het beste talent aan te trekken in een steeds veranderende arbeidsmarkt.

Waarom QGROUP?  

“Het zit hem in de kleine dingen. De profielen die worden aangeleverd, de snelheid van handelen en het gemak van communiceren.” Elke dag heeft Thijs contact met zijn vaste aanspreekpunten, wat zorgt voor een persoonlijke en effectieve samenwerking.

De resultaten

"Het is goed samenwerken met QGROUP en wat opvalt is hun transparantie en integriteit. De consistent hoge kwaliteit van de voorgestelde profielen toont aan dat QGROUP niet alleen luistert, maar ook vooruitdenkt. Hun expertise en actieve rol, heeft geleid tot zes succesvolle plaatsingen - het bewijs van een succesvolle samenwerking."

Heb je vragen?

Meer insights en cases