Q-GRP logo

Over
ons

QGROUP is een staffing solutions bureau, gevestigd in Amsterdam. Weet jij hoe je bedrijven en professionals bij elkaar moet brengen? Join the game!

Join QgrOUp
Q-GRP employee with crossed arms in front of a yellow and grey building
77
+

Werknemers

112.000
+

Professionals

268
+

Partners

Q-GRP employee with one hand in her pocket looking into the camera

Wie is QGROUP?

QGROUP bestaat uit zes sub-labels en is de staffing partner van elke start-up, scale-up en corporate wereldwijd. Dit doen wij onder andere op het gebied van IT, HR, finance, data & security, legal, risk en compliance.

Responding to every
demand worldwide

Er vallen verschillende labels onder QGROUP: DIQQ, Proteqt, Qlick, Sqales, Q Backoffice, Qompliant, Qonnections. Ieder label heeft zijn eigen expertise. Van HR tot finance en van IT tot compliance. Zo spelen we op iedere vraag in. Ook internationaal.

DIQQ logo

Een IT-consultancybureau dat professionals bij passende organisaties plaatst. Door de ideale mix van staffing ervaring en IT-expertise weet DIQQ precies wat er nodig is om de perfecte match te vinden.

Qlick logo

Een internationaal staffing bureau voor uitgebreide werving en selectie, personeelsoplossingen en workforce management. Met de Qlick Talentpool, die uit hoogopgeleide professionals bestaat, voorziet Qlick bedrijven wereldwijd van het best gekwalificeerde personeel.

De staffing consultant op het gebied van finance, legal, risk en compliance. Zowel voor klant als kandidaat: Qompliant helpt professionals aan een nieuwe uitdaging en klanten aan nieuw talent.

Met een toegewijd en ervaren team van sales professionals helpt Sqales IT- en techbedrijven uitbreiden door Europa en hun internationale klantenportfolio te vergroten.

Experts in data, security, informatie en cloud met elkaar verbinden voor een gezonde, digitale maatschappij. Dat is waar Proteqt voor staat.

Bestaande uit een efficiënt team van experts met een achtergrond in HR-management, finance en operations is Q Backoffice de alles-in-één-oplossing voor alle human resource taken en problemen.

Q Backoffice logo

Een staffing bureau dat specialiseert in het vinden en verbinden van bedrijven met de perfecte HR- en marketingexperts. Jouw weg naar succes begint bij Qonnections.

Q-GRP employee smiling at the camera
Werken bij QGROUP

Werken bij QGROUP betekent werken in een ambitieus team met toonaangevende partners. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Amsterdam, met een marktconform salaris en regelmatig evenementen. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten?

Werken bij QgrOUp
Two Q-GRP employees crossing the street with a cyclist in the background
Onze partners

Met onze kennis en ervaring hebben wij veel bedrijven aan nieuw talent kunnen helpen. Zij vertellen graag hoe zij de samenwerking met QGROUP hebben ervaren.

Onze partners
Career cushioning: Bereid jezelf voor op veranderingen in de arbeidsmarkt

De baanonzekerheid neemt toe en daarom is het belangrijk om je loopbaan te beschermen. Lees onze blog en ontdek hoe career cushioning je hierbij kan helpen.

Lees meer
Van kantoor naar keukentafel: Hoe hybride en remote werken ons leven verandert

Hybride werken wordt steeds populairder en dat is niet zo gek. Maar hoe zit dat eigenlijk en waar moet jij als werkgever rekening mee houden? Wij leggen uit wat je moet weten.

Lees meer