Terug

Op weg naar een nieuwe professionele uitdaging

Rafael Tristán
12/3/2024
3
min

Rafael van Team Malaga vertelt openhartig over zijn eerste periode bij QGROUP. Ga mee op zijn persoonlijke ontdekkingsreis door de dynamische wereld van QGROUP!

Rafael aan het woord

Mijn avontuur bij QGROUP begon met een sprong in het diepe, recht in de bruisende wereld van IT. Het was een mix van adrenaline en pure nieuwsgierigheid. Onder de vleugels van mensen als Jimmy de Groot en Frank Oudshoorn voelde ik me zowel uitgedaagd als ondersteund. Hun expertise en begeleiding hielpen mij door de complexiteit van IT-personeelszaken te navigeren.

Vanaf dag één werd ik omringd door een team van deskundigen. Werken met Daan Beaard, Delia Morely, en de rest van het team, stuwde me uit mijn comfortzone. Dit voelde niet alleen als een uitdaging; het was een kans om te groeien, omringd door mensen die net zo gepassioneerd waren over technologie als ik. De overstap naar IT was enorm spannend. Ik bevond me in een wereld waar elke dag iets nieuws te leren viel. De steun van mijn collega's maakte deze overgang niet alleen makkelijker, maar ook veel leuker. We vormden niet zomaar een team; we werden een hechte groep vrienden, klaar om elkaar te steunen en samen te vieren.

Binnen dit geweldige team vond ik mijn plek. De brainstormsessies, de samenwerkingsprojecten, en zelfs de kleine vieringen - alles droeg bij aan een gevoel van saamhorigheid. Dit maakte het harde werken de moeite waard en gaf mij een thuisgevoel bij QGROUP. Ik kijk met opwinding uit naar wat de toekomst brengt. Met elk nieuw project, met elke nieuwe uitdaging, groeit mijn zelfvertrouwen. Ik ben klaar om te blijven leren, te evolueren, en samen met QGROUP nieuwe hoogten te bereiken.

Terugkijkend op mijn eerste tijd hier realiseer ik me hoe belangrijk het is om jezelf open te stellen voor nieuwe ervaringen. Ik ben ongelooflijk dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen, de lessen die ik heb geleerd, en de geweldige mensen die ik heb ontmoet. Op naar het volgende avontuur bij QGROUP!

Heb je vragen?

Meer insights en cases